Roko Blažević: Svi smo jako uzbuđeni, ali imamo dobar predosjećaj

Roko Blažević: Svi smo jako uzbuđeni, ali imamo dobar predosjećaj

Roko Blažević s pjesmom 'The Dream' predstavljat će Hrvatsku u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Nakon višemjesečnog priprema sinoć je u Izraelu održana prva polufinalna večer Eurosonga. Pobjednik Dore Roko Blažević s pjesmom 'The Dream' predstavljat će Hrvatsku u drugoj polufinalnoj večeri koja je na rasporedu u četvrtak, a u kojoj se natječe 18 država.

Konkretno, Roko Blažević natjecat će se s predstavnicima Albanije, Armenije, Austrije, Azerbejdžana, Danske, Irske, Latvije, Litve, Malte, Moldavije, Norveške, Rumunjske, Rusije, Sjeverne Makedonije, Švedske, Švicarske i Nizozemske. Splićanin nam se javio kratkim video zapisom u kojem poručuje da je sve spremno za današnji nastup pred žirijem.

- Svi smo jako uzbuđeni, ali imamo dobar predosjećaj. Dat ćemo sve od sebe danas i sutra da branimo boje Hrvatske u što boljem svijetlu. Hvala vam na podršci i pozdrav iz Tel Aviva - poručio je Splićanin. -Pozitiva je na vrhuncu i spremniji smo nego ikad, a Roko opušten i spreman da pokaže svijetu koliko je talentiran i poseban - poručila je Rokova ekipa kojoj želimo puno sreće na najvećoj glazbenoj manifestaciji Starog kontinenta.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14