Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sada još brže i jednostavnije do City Centera one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sada još brže i jednostavnije do City Centera one

Ponuda trgovačkog centra je kreirana tako da zadovolji potrebe svih

Dugo iščekivana Ulica hrvatske neovisnosti, koja povezuje državnu cestu D8 i Vukovarsku ulicu, nedavno je puštena u promet. Ova kratka cesta ne samo da je ubrzala put prema centru Splita onima koji u njega ulaze s istočne strane, već olakšava i ubrzava dolazak do City Centera one. Prometnim gužvama koje se znaju stvarati na prilazu omiljenom shopping centru posjetitelji sada mogu doskočiti korištenjem nove ceste te tako brzo i efikasno doći do svojih omiljenih trgovina, kojih je u City Centeru one gotovo 200.



Odjeća, obuća, modni dodaci, kozmetika, elektronika, oprema za dom, prehrana, zabava, ugostiteljstvo - ponuda je kreirana tako da zadovolji potrebe svih. Na nezaobilaznoj lokaciji mnogih, popularnom City Pazaru, nude se domaće, pomno probrane namirnice i proizvodi domaćih trgovaca i OPG-ovaca koji su, u ugodnom i lijepo uređenom prostoru, dostupni svaki dan, od 9 do 21 sat. IKEA Studio za planiranje, jedini takav koncept u ovom dijelu Europe, na više od 700 kvadrata nudi posjetiteljima najbolje od IKEA ponude kako bi se svi koji uređuju dom inspirirali, a zatim mogu rezervirati termin sa stručnjacima za planiranje koji će im pomoći da osmisle svaku prostoriju i pretvore je u vlastitu oazu. Zatim je tu trgovina Jacadi Paris, brand prestižne francuske mode za djecu koji mališane pretvara u modne zvijezde. Preuređen je i prostor Erste banke čime je ona pretvorena u najsuvremeniju poslovnicu s inovativnim bankarskim rješenjima koja štede vrijeme. 


U Vukovarskoj 207 nalazi se i najveći izbor trgovina elektronikom - iStyle, Xiaomi MI Store, Samsung Experience Store, Sancta Domenica, Elipso i druge, koje će nenadmašnom ponudom zadovoljiti sve ljubitelje tehnike i tehnologije. A oni koji više vole ulagati u kozmetiku, sve što im treba pronaći će u trgovinama Müller, Douglas, Kiehl's, L'Occitane, dm, Farmacia i drugima. 

Kada je riječ o ovoj godini, u najavi su brojne novosti. Svoja vrata bi trebao otvoriti jedinstveni servis, prvi takvoga tipa u shopping centru, ali i poznato lokalno ugostiteljsko ime te brand nakita prepoznat u cijelom svijetu. Osim toga, planirano je i veliko preuređenje i unapređenje nekih od svima omiljenih trgovina. 

Bilo da do City Centera one dolaze već uhodanim putovima ili koriste novootvorenu Ulicu hrvatske neovisnosti, posjetitelje očekuje najbolja ponuda, ugodna atmosfera i nezaboravan shopping.

Vaša reakcija na temu