JUBILARNI DESETI: Sajam otočnih proizvoda u Tkonu na Pašmanu

JUBILARNI DESETI: Sajam otočnih proizvoda u Tkonu na Pašmanu

Sajam se održava u sklopu manifestacije Škraping Tkon - otok Pašman 2019., a traje od 8. do 10. ožujka

Deseti Sajam otočnih proizvoda održat će se u Škraping centru u Tkonu u sklopu manifestacije Škraping Tkon-otok Pašman 2019.

Cilj organizacije Sajma je poticanje razvoja otočne proizvodnje, očuvanje otočne tradicije i autohtonosti te brendiranje proizvoda kroz prestižnu oznaku 'Hrvatski otočni proizvod', kao što i sama utrka Škraping od 2010. godine nosi oznaku nematerijalnog proizvoda – HOP.

Na sajmu koji traje od 8. do 10. ožujka očekuje se preko 40 otočnih izlagača, među kojima su i nositelji oznake 'Hrvatski otočni proizvod'.

Svečano proglašenje pobjednika Škraping 2019., kao i svečana dodjela diploma za najbolji proizvod/suvenir, održat će se 9. ožujka u restoranu 'Sovinje' u 18.30 sati. Svi sudionici dobit će zahvalnice, a podijelit će se i posebna priznanja povodom 10. godišnjice sajma.

Svi zainteresirani na sajam se mogu prijaviti do 4. veljače, odnosno do popunjenja mjesta. Iznos kotizacije je 60,00 kn/izlagač, a cijena organiziranog smještaja na području Tkona iznosi 100,00 kn/osoba/noćenje.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40088, "");
Pregledaj komentare