Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža SAJAM VJENČANJA SPLIT Atraktivan popust Zlatarnica Đonlić ponukao brojne parove na odabir vera
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SAJAM VJENČANJA SPLIT Atraktivan popust Zlatarnica Đonlić ponukao brojne parove na odabir vera

Poznata obiteljska zlatarnica tradicionalno je izložila najveću kolekciju vjenčanog prstenja u regiji

Kao i prijašnjih godina, najveći izbor, najniže cijene i fantastične sajamske pogodnosti odlike su raskošnog štanda sinjskih Zlatarnica Đonlić.

- Ove godine nudimo ekskluzivni popust od 30% svima koji se odluče na narudžbu tijekom sajma, što je naš način da se zahvalimo i podržimo parove u ovom važnom trenutku njihovih života. Dobro znamo da je vjenčanje stresan i skup pothvat, pa želimo maksimalno olakšati parovima pružanjem pristupačnih cijena burmi i stručne podrške naših iskusnih prodajnih savjetnika. Sajam vjenčanja predstavlja jedinstvenu priliku za buduće mladence da isplaniraju svoj veliki dan uz sveobuhvatne sajamske pogodnosti, pa svakako pozivamo sve da dođu i iskoriste ovaj vikend za lakšu i povoljniju organizaciju vjenčanja - poručili su iz Zlatarnica Đonlić.

- S nešto više od četiri tisuće unikatnih modela imamo daleko najveći izbor vera na sajmu, a svi koji nas žele posjetiti mogu nas pronaći na ulazu u dvoranu Dalmacija hotela La Méridien Lav gdje se ovogodišnji sajam i održava.

Sigurni smo da će nas mladenci lako prepoznati po najvećem zlatarskom štandu, kao i uvijek ljubaznom i stručnom osoblju - dodali su.

Ako želite uvijek biti u toku s aktualnim pogodnostima, svakako zapratite Zlatarnice Đonlić na Instagramu i Facebooku.

Vaša reakcija na temu