Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SALE: Shopping uz 70% popusta!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SALE: Shopping uz 70% popusta!

Veliko sezonsko sniženje stiglo je u City Center one, stoga popularne zimske komade s popisa želja preselite ravno u ormar!

I zima svoje čari ima, a one se mogu sažeti u svega nekoliko riječi: veliko sezonsko sniženje! Naime, u trgovinama City Centera one čeka vas i do 70% popusta, stoga ne propustite priliku osvježiti svoju i garderobu cijele obitelji, nagraditi se nekom dugo željenom sitnicom i napuniti vrećice po najpovoljnijim cijenama. 

Nova jakna? Može! Kožne hlače? Zašto ne! Topla vesta? Uvijek! A ni bijele bajkerske čizme ne čine se kao loš izbor… I baš zato provjerite odlične popuste koji vas čekaju u City Centeru one i uživajte u shoppingu koji se isplati.

Prije shoppinga zavirite na City Mix&Match gdje vas čeka pregled najnovijih trendova te ideje kako ih uklopiti u svoju garderobu. Neka modna igra počne!

Vaša reakcija na temu