Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Goran Berović SAM U VODI Poslušajte legendarni hit Leta 3 u izvedbi s Terezom Kesovijom

SAM U VODI Poslušajte legendarni hit Leta 3 u izvedbi s Terezom Kesovijom

Pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle, rekao je Prlja

'Sam u vodi' jedan je od neizostavnih hitova iz velike i uspješne diskografije Leta 3 objavljen davne 1989. na njihovom mitskom albumu 'Two dogs funcking'. Sada nam predstavljaju novu, fantastičnu verziju koju su realizirali s jednom od diva naše glazbene scene, legendarnom Terezom Kesovijom. Njezin specifičan glas i izričaj savršeno su se uklopili uz Prljin vokal te uz nove aranžmane stvorili moćnu pjesmu od koje vas cijelim tijelom prolaze trnci i koju ćete, bez imalo sumnje, slušati na repeat.

- Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče... Uz Prlju to može samo Tereza! – kaže Mrle, a Prlja dodaje: 'Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu.'

Let 3 jedan su od najkreativnijih bendova na našim prostorima, omiljeni među strukom i publikom zbog svog beskompromisnog izražavanja, nepodilaženja bilo kome ili bilo čemu te pomicanju granica svojim glazbenim stvaralaštvom. Svaki njihov projekt dočekan je s ogromnom znatiželjom jer nitko ne iznenađuje i oduševljava kao što to radi Let 3.


Vaša reakcija na temu