Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAMO ZA ELITU Dino Merlin ulaznice za koncert prodaje po cijenama koje idu do 18.800 kuna

SAMO ZA ELITU Dino Merlin ulaznice za koncert prodaje po cijenama koje idu do 18.800 kuna

Najjeftinija je 85 eura

Glazbenik Dino Merlin (58) ponosno je objavio da će 14. kolovoza održati koncert u Tivatu u Crnoj Gori. Nažalost, čini se kako si ulaznicu neće moći priuštiti baš svatko, prenosi Avaz.

Najjeftinija ulaznica košta 85 eura (640 kuna) i s njom možete dobiti mjesto za visokim stolom. Ako bi netko htio i večerati uz koncert, mora izabrati ulaznicu za stol s četiri mjesta, zbog koje će biti 250 eura (1880 kuna) 'lakši'.

Nudi se još dosta opcija, bilo to za visokim stolom, niskim, s večerom ili bez, ili pak VIP ulaznice uz koje se dobije i boca pića. Najskuplja ulaznica je ona za VIP sofu koja stoji čak 2500 eura (18.800 kuna) uz koju se dobije jedna boca pjenušca La Grande Dame.

Ipak, nije sve tako crno, jer svaka ulaznica može vrijediti za četiri osobe, a ona najskuplja čak za pet.

Vaša reakcija na temu