Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović San sustipanske noći: Otkriveni predizvođači Belanu i Mrvici, ulaznice povoljnije do 1. srpnja

San sustipanske noći: Otkriveni predizvođači Belanu i Mrvici, ulaznice povoljnije do 1. srpnja

Karte za koncerte na Sustipanu kupuju se čak i iz daleke Paname

'San sustipanske noći', mnogima omiljena splitska glazbena manifestacija, na pozornicu među stoljetnim borovima 12. srpnja dovodi Nenu Belana uz pratnju Mediteran Orchestra, a 13. srpnja stiže Maksim Mrvica uz kompletan bend koji ga prati na svjetskoj turneji. Ulaznice za ove glazbene senzacije na Sustipanu se kupuju čak i iz daleke Paname, a u nas se do 1. srpnja mogu kupiti po povoljnijoj cijeni u restoranu Corto Maltese freestyle food i u sustavima Adriatickets i Croatiatickets.

Organizatori su otkrili i kako će uoči nastupa Nene Belana publiku zagrijati splitski duo Sara i Jappa koji na svoj način izvode jazz standarde, a drugi dan će VoiSa festival za DJ pultom predstaviti Kid Va.

Belan na ovaj unplugged nastup vježba s cijelom svitom vrhunskih glazbenika, pa uz njegove Fiumense čut će se još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika i mandolina, i udaraljke. Nastup u rodnom Splitu na otvorenom glazbena je poslastica koja će se zasigurno dugo pamtiti.

Novi album 'New Silk Road' Maksim Mrvica predstavio je već diljem svijeta, a identičan sastav pratećeg benda ovaj klavirski virtuoz dovodi i na Sustipan, koji će tako stati uz bok dvoranama poput Sydney Opera House, Seoul Arts Center ili Great Hall of the People u Pekingu. Uz najpoznatije crossover obrade koje su ga proslavile, Mrvica će na 'Snu sustipanske noći' izvesti i temu iz baleta 'Orašar', hitove 'All Of Me' Johna Legenda i 'Clocks' Coldplaya', ali i nove stvari koje je za njega skladao Tonči Huljić.

12.07. Neno Belan - 110 kuna do 01.07. (nakon toga 130 kuna)
13.07. Maksim Mrvica - 190 kuna do 01.07. (nakon toga 220 kuna)
Vaša reakcija na temu