Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SAN SUSTIPANSKE NOĆI Evo tko ovoga ljeta dolazi na najromantičniju splitsku pozornicu

SAN SUSTIPANSKE NOĆI Evo tko ovoga ljeta dolazi na najromantičniju splitsku pozornicu

Manifestacija se održava 10. i 11. srpnja

Sustipan već 11 godina svakoga srpnja postaje najromantičnija splitska pozornica, a tako će biti i ovoga ljeta. Renomirana glazbena manifestacija San sustipanske noći održat će se 10. i 11. srpnja i još jednom posjetiteljima pružiti nezaboravno iskustvo.


Vanna & band uz pratnju gudačkog orkestra otvorit će prvi dan manifestacije, a drugi dan nastupaju Zoran Predin & Damirov Django Group feat Matija Dedić, u posebnoj večeri posvećenoj legendarnom Arsenu Dediću i projektu 'Zoran pjeva Arsena'.


Oba izvođača prvi put će nastupiti na Sustipanu, a splitska publika imat će priliku uživati u dvije romantične večeri pod zvijezdama. Ulaznice za oba koncerta su puštene u prodaju, a mogu se pronaći online na Adriaticket

Cijena ulaznice za svaki koncert iznosi 25 €, a svi kolekcionari koji već godinama skupljaju fizičke ulaznice s ovoga događaja, uskoro će moći do njih u splitskom restoranu Corto Maltese, u ulici Obrov 7.

Sve informacije i novosti o koncertima mogu se pronaći na Facebook i Instagram stranici San sustipanske noći.

Vaša reakcija na temu