Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Sanja Doležal uživa na Prokurativama prije 'Menopauze'

Sanja Doležal uživa na Prokurativama prije 'Menopauze'

U društvu kolegice novinarke Karmele Vukov Colić ispija kavu na suncu

Sanja Doležal je na svom Instagramu podijelila fotografiju sa splitskih Prokurativa gdje u društvu kolegice novinarke Karmele Vukov Colić ispija kavu na suncu. Njih dvije, uz Arijanu Čulinu i Salome, večeras igraju hit predstavu 'Menopauza', slavni je broadwayski hit koji je posljednjih godina zaludio svijet, a njena popularnost još jednom dokazala se i u Splitu.

U samo pet dana otkako su ulaznice krenule u prodaju rasprodana su čak dva termina u dvorani Gripe. Zbog interesa javnosti najavljen je novi datum za subotu 25. siječnja u dva termina - u 18 i u 20.30 sati.

Predstavu 'Menopauza' u proteklih 18 godina, u raznim inačicama, pogledalo je gotovo 15 milijuna ljudi diljem svijeta - u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji, a krajem 2019. godine dobila je i hrvatsku izvedbu u režiji Nine Kleflin. Uz ples i pjesmu ove četiri dame donose na pozornicu književnu uspješnicu Jeanie Linders, s jasnom porukom - menopauza ne mora biti bauk.


Vaša reakcija na temu