Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sara & Jappa vraćaju se u GKL s blagdanskim brodvejsko-holivudskim evergreen melodijama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sara & Jappa vraćaju se u GKL s blagdanskim brodvejsko-holivudskim evergreen melodijama

U tradicionalnom terminu između najtoplijih zimskih datuma u godini, četvrtak, 29. prosinca

'Jazz Winter Wonderland' ponovno stiže u grad pod Marjanom! Sada već tradicionalni blagdanski koncertni program Sare & Jappe, jazz dua koji godinama plijeni pažnju publike sa svojim autentičnim i intimnim vokalno-akustičnim interpretacijama evergreen melodija, 29. prosinca vraća se u Split, i to na pozornicu s koje su i krenuli na svoje, sada već dugogodišnje, vrlo uspješno koncertno putovanje.

Od posljednjeg blagdanskog koncerta Sare & Jappe u Splitu prošle su pune dvije godine, stoga vjerujemo da mnogi ljubitelji jazz standarda, koje su otpjevali velikani kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Tony Bennett, Frank Sinatra i drugi, s nestrpljenjem iščekuju novi nastup ovog jazzy dua oca i kćeri.


Jazz klasicima kao što su 'Unforgettable', 'At Last', 'My Baby Just Cares for Me', u raskošnoj vokalnoj izvedbi Sare Brodarić Šegvić i vrhunskim gitarističkim aranžmanima Željka Brodarića Jappe, prigodno su pridruženi blagdanski hitovi i poznate skladbe u jazzy izdanju - 'Have Yourself a Merry Little Christmas', 'Chestnuts Roasting on an Open Fire' i 'Santa Baby' i mnoge druge.

Dakle, u četvrtak, 29. prosinca, poklonite sebi i svojim najdražima najtoplije druženje uz blagdanske evergreen jazz melodije u izvedbi jazz dua Sara & Jappa! Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti na blagajni Gradskog kazališta lutaka Split u Tončićevoj ulici 1, a možete ih i rezervirati pozivom na 021 395 968.

Fotogalerija: Sara & Jappa 

Vaša reakcija na temu