Saša Dvornik najavio da će napisati autobiografsku knjigu, a novom objavom je Anu Bučević nazvao kameleonom

Saša Dvornik najavio da će napisati autobiografsku knjigu, a novom objavom je Anu Bučević nazvao kameleonom

Uvjetovani bračni ugovor nakon 5 godina i 15 dana koji si mi gurnula pod nos sve govori o tebi

Saša Dvornik, suprug Ane Bučević, je najavio da će napisati autobiografsku knjigu.

- Ni u jednoj rečenici ne želim loše reći o njoj kao mami, ali kao o osobi kojoj sam služio kao predmet, e to će biti zanimljivo štivo. Također napominjem da knjiga neće biti komercijalnog sadržaja jer ne želim da pojedinci steknu dojam da je novac prvenstveni poriv pisanog djela - otkrio je Dvornik na Facebooku,

Prije toga je objavio i sljedeći status vezan za objave u medijima o njihovom razvodu:

- Nije ovo prljavo rublje, ne iznosim stvari/prljavo rublje, ne vonja lipo, kao i uvijek samo ću iznijeti čisto i mirišljavo/istinu. Nepravdu ne podnosim, manipulaciju također, da sam znao da mi rogovi rastu možda bih i prihvatio ulogu. Lijepo sam ti rekao u BG Sava centru: 'Ti misliš da ja mislim da ti misliš da vodiš igru', da bio sam u pravu, ne ja ili gosp. Ego, ne instinkt, isti onaj koji imamo kad znamo da nas netko gleda, ali ne vidimo, nego ćutimo.

Zadnje vrime si znala reći 'dokaži' na svaku moju zamjerku, a znajući da ću morati dokazivati, pomno sam arhivirao zabilješke, jer si me ti na to upozoravala. Na tvoju 'udala sam se za tebe rak si imao pm, grozna rečenica, pa zar sam ja kriv za to, da ti nije bilo mene ne bih živ ostao'. Što sam ja proživljavao nadajući se da su postupci, riječi, djela odraz tvojih slabih dana, sluteći, ali ne prihvaćajući ne vjerujući što si mi spremila, ne može stati u jedan libar, ne želim te pljucati, zgazila si me kao čovjeka, kao ljudsko biće od krvi i mesa, osobu koji nije bez mana, koji imao obraza stat pred tobom i braniti te pred medijskim cunamijem ovog proljeća. Pričaš o mojoj najdubljoj intimi po radionicama, bez mog pristanka i prisustva, to pokazuje tko si kao osoba, kameleon. Uvjetovani bračni ugovor nakon 5 godina i 15 dana koji si mi gurnula pod nos sve govori o tebi, zato mi je cilj da širokim masam predočim tvoje porive tvog posla, a do njih si došla pozivajući se na moju bolest, tvoje zasluge, i ona riječ mi, e pa nije mi ne prvo moja volja i želja za promjenom, da ti si mi bila podrška, ali sad vidim da je ta podrška bila debelo ukalkulirana.

Da me šutneš ko krpu, tj. doslovno probiješ nogom, izbaciš iz stana koji je na meni, prijetiš zaštitarima, ne, sam ću izaći, jer sam sam svojom sposobnošću podigao kredit, jer su moji roditelji dali svoj vlastiti stan pod hipoteku, jer mi je moj tata dao za polog kredita, i tako dalje. Da ponovim: 'Kako zračiš, tako privlačiš'.

Znaš i sama kad odlazim da uvijek pospremam stvari iza sebe, tako ću i ovaj put, samo ih pospremiti tamo gdje sam ih i našao.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47648, "");
Pregledaj komentare
29