Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Saša Lošić Loša: Radujem se povratku na pozornicu!

Saša Lošić Loša: Radujem se povratku na pozornicu!

U Splitu nastupaju 24. kolovoza

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar vraća se na scenu! Prvi put nakon pet godina, Plavi orkestar nastupit će 6. srpnja u Slavonskom Brodu, 3. kolovoza u Opatiji , 24. kolovoza u Splitu i 1. rujna  u Vrsaru. 

'Radujemo se povratku na pozornicu. Veliki je užitak praviti buku s ovim bendom. Spremamo i nove pjesme koje nose isključivo dobru energiju i pozitivnu atmosferu. Kod nas nema zaustavljanja, tek smo zapravo na početku' rekao je Saša Lošić Loša koji ove dane provodi u studiju snimajući nove pjesme koje su nastale za vrijeme njihove pauze.

Unatoč službeno najavljenim datumima povratka, nedavno su iznenadili zasviravši na Hvara. 

'Imali smo želju da našu prvu probu poslije 5 godina napravimo na Hvaru, bez pompe, tiho, u jednom malom Domu kulture, za koji nas vežu lijepe uspomene i u kojem, zapravo počinjemo naš povratak u budućnost', dodao je. 

Iako je Plavi orkestar imao više stanki u karijeri,  mnogi obožavatelji nisu ih nikad zaboravili, a njihove pjesme su postali su vječni evergreene na ovim prostorima. Za povratničku turneju u Hrvatskoj okupio ih producent Tomislav Kašljavić. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim.hr i Mojekarte.hr.

Vaša reakcija na temu