Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Say Cheese i proslavi dječji rođendan!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Say Cheese i proslavi dječji rođendan!

Dio proslave odvija se na otvorenom prostoru igrališta na Mertojaku, a dio u samoj atraktivno dizajniranoj rođendaonici

Već četvrto ljeto Say Cheese rođendaonica na Mertojaku organizira dječje rođendane s najzabavnijim programom za djecu od 4 do 13 godina. Dok roditelji nesmetano uživaju u hladovini igraonice, dvije tete/animatorice zadužene su za zabavljanje i animaciju originalnim natjecateljskim i društvenim igrama djece u prirodi. Dio proslave tako se odvija na otvorenom prostoru igrališta na Mertojaku, a dio u samoj atraktivno dizajniranoj rođendaonici. Osim fotografija koje daruju na USB sticku svako dijete koje pobijedi u igri osvaja nagradu.

- Nakon igre na otvorenom, interaktivnih igara na video zidu, plesova, šminkanja, djeca odlaze s riječima: 'Ovo mi je bio najbolji rođendan ikad!', a to je ono zbog čega smo tu i dajemo sve od sebe da vaše dijete ima divnu uspomenu na svoj najuzbudljiviji i najsretniji dan u godini - zaključila je Kristina Bacci, vlasnica Say Cheese rođendaonice.

Po starom običaju, poklanjamo jednu proslavu rođendana u srpnju 2022., a ono što trebate napraviti je na Facebook stranici Dalmatinskog portala u komentaru objave ovog članka označiti roditelje čije dijete slavi rođendan u srpnju i lajkati Say Cheese stranicu na Facebooku.

Slike i snimke Say Cheese proslava možete pogledati na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Vaša reakcija na temu