SAZNAJTE KOLIKI VAM JE IQ Mensa organizira testiranje inteligencije u Splitu

SAZNAJTE KOLIKI VAM JE IQ Mensa organizira testiranje inteligencije u Splitu

Za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost, poručuju

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u subotu, 4. srpnja, u prostoru Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu. Za testiranje se moguće prijaviti on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na http://mensa.hr/testiranja/, a prijave će se primati i na licu mjesta od 9 do 10 sati.

- Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je strogo tajan, zna ga samo psiholog koji ispravlja testove i kandidat, a ima i međunarodno priznatu vrijednost - poručuju iz Mense.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja je 150 kuna po osobi, a plaća se na mjestu testiranja prije ulaska u dvoranu. Rezervacijom na web stranicama i uplatom unaprijed ostvaruje se pravo na popust i tada je cijena 135 kuna, odnosno 100 kuna za učenike i studente.

- Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i tako saznajte nešto više o sebi! - zaključuju iz Mense.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68855, "");
Pregledaj komentare