Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠEF HRVATSKE DELEGACIJE PRED FINALE 'Sve je spremno, publika je na našoj strani, pitanje je samo kako će žiri glasati'
Dalmatinski portal izvještava iz Švedske Piše: Antonia Pešić i Anamarija Alebić

ŠEF HRVATSKE DELEGACIJE PRED FINALE 'Sve je spremno, publika je na našoj strani, pitanje je samo kako će žiri glasati'

U videozapisu pogledajte i kako je uputio poznati 'meow' pozdrav

U Malmöu je sve veća euforija i nestrpljivo se čeka finale Eurosonga u kojem će hrvatski predstavnik Baby Lasagna nastupiti 22. Kroz cijeli proces prati ga hrvatska delegacija na čijem je čelu Tomislav Štengl, koji je za Dalmatinski portal dao svoj posljednji komentar pred finale.

- Jučer je na generalnoj probi Marko opet briljirao. Dobio sam neke snimke, gdje produkcija pleše za vrijeme njegove izvedbe, vidim da je to opća zabava mahati rukom i plesati uz Markovu pjesmu - rekao je Štengl i potvrdio kako su spremni ako Marko pobijedi na ovogodišnjem Eurosongu.


- Ako pobijedimo spremni smo. Bit će to duga noć. Šanse, ako je suditi po kladionicama su velike. Očigledno, Marko je ljubimac publike i sve navijačke udruge su za njega, a dobio je i nagradu OGAE-a, pitanje je samo kako će žiri glasati. Ako budu, recimo to tako, blagonakloni, bit će sve u redu. Ako nas možda malo previše nagaze bit će napeto. 

Inače, Štengl je postao član EBU-ove Referentne grupe za Eurosong pa Hrvatska tako nakon dvadeset godina ponovno ima svog predstavnika u ovom važnom tijelu koje broji jedanaest članova.

U videozapisu pogledajte što je još otkrio.

Vaša reakcija na temu