SEVE PONOVNO LJUBI? Navodno je ostavila Kojića zbog 10 godina mlađeg vinara

SEVE PONOVNO LJUBI? Navodno je ostavila Kojića zbog 10 godina mlađeg vinara

Srpski mediji pišu kako je riječ o Tomislavu Voštaniću

Pjevačicu Severinu Kojić (48), njezin suprug Igor Kojić (33), nije posjetio više od šest mjeseci, kažu nam susjedi na zagrebačkom Kozjaku. Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži, a posljednji put javno su komunicirali za Igorov rođendan prije četiri mjeseca kad mu je Severina zaželjela sve najbolje.

Seve se u međuvremenu, prema pisanju srpskog Starsa, zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38). Krajem ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. rujna, prenose 24 sata.

Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku. Severina i njeno društvo tad su nazdravljali s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji. Kad je Seve prije tri mjeseca objavila tu fotografiju mnogima je u prvi plan upao tek Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili otkako Igora Kojića nema u njenom životu.

-  Za nas ovo nije samo vinarija. Ovdje se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene ljepote u svakodnevni život – izjavio je mladi vinar Tomislav Voštinić u kolovozu za portal Sevine prijateljice, bivše manekenke Ive Radić (43).

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(81163, "");
Pregledaj komentare