Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SEVE PONOVNO LJUBI? Navodno je ostavila Kojića zbog 10 godina mlađeg vinara

SEVE PONOVNO LJUBI? Navodno je ostavila Kojića zbog 10 godina mlađeg vinara

Srpski mediji pišu kako je riječ o Tomislavu Voštaniću

Pjevačicu Severinu Kojić (48), njezin suprug Igor Kojić (33), nije posjetio više od šest mjeseci, kažu nam susjedi na zagrebačkom Kozjaku. Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži, a posljednji put javno su komunicirali za Igorov rođendan prije četiri mjeseca kad mu je Severina zaželjela sve najbolje.

Seve se u međuvremenu, prema pisanju srpskog Starsa, zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38). Krajem ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. rujna, prenose 24 sata.

Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku. Severina i njeno društvo tad su nazdravljali s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji. Kad je Seve prije tri mjeseca objavila tu fotografiju mnogima je u prvi plan upao tek Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili otkako Igora Kojića nema u njenom životu.

-  Za nas ovo nije samo vinarija. Ovdje se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene ljepote u svakodnevni život – izjavio je mladi vinar Tomislav Voštinić u kolovozu za portal Sevine prijateljice, bivše manekenke Ive Radić (43).

Vaša reakcija na temu