Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Severina je morala otkazati svoj nastup u novogodišnjem programu HRT-a

Severina je morala otkazati svoj nastup u novogodišnjem programu HRT-a

Otkriveno je i zašto

Na HRT-u ovih dana se snima božićni i novogodišnji program, a kao jedna od zvijezda koje sudjeluju u novogodišnjoj emisiji s HRT-a su pozvali i jednu od naših najpopularnijih pjevačica Severinu. Kako pišu 24 sata, pjevačica je svoj dio trebala snimiti jučer na Prisavlju, ali na kraju je morala otkazati  i prema njihovim saznanjima njezin menadžer Tomica Petrović jučer oko podneva je nazvao urednike i obavijestio ih kako Severina ne može doći jer ima koronu.

Ovu informaciju potvrdili su s HRT-a i za Severinu neće tražiti novi termin snimanja jer je plan da se novogodišnja emisija snimi do četvrtka te po svemu sudeći na Silvestrovo na HRT-u nećemo slušati hitove naše pjevačice. Severina se nedavno vratila s odmora u Jordanu i ubrzo obavijestila svoje obožavatelja kako im je pripremila novu pjesmu. Premijera pjesme je sutra točno u podne na YouTubeu, a novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga' autorski ga potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova dok Darko Drinovac potpisuje režiju za spot.

Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Body i duga crna haljina bez naramenica iz spota, dizajn je Matije Vujice, a kako sve to skupa izgleda saznat ćemo sutra u podne kada spot bude premijerno pušten.

Severina ima zakazanu gažu i za doček Nove godine u Splitu. Kako kaže estradni menadžer Ivica Bubalo, iz Grada Splita prvi su se javili Sevi za gažu, odmah nakon ljeta.

Kako su kasnije rekli iz Grada, pjevačica je bila susretljiva.

- Pristala je nastupiti za gotovo upola manju cijenu nego što inače nastupa za Silvestrovo iako je imala unosnije ponude. Ona je u rangu Dine Merlina i Željka Joksimovića te je njena cijena barem 80.000 eura. U Splitu nastupa za oko 50.000 eura. Smatram da je to pun pogodak. Nekoliko okolnih gradova otkazalo je dočeke Nove godine jer očekuju odlazak ljudi na Sevu u Split - rekao nam je Bubalo.

Severina se, dodao je, odlučila nastupiti u rodnom Splitu jer joj sad više nego ikad 'treba domaća publika', a i majka joj je u Splitu.

- Puno toga je prošla u zadnje vrijeme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za skrbništvo... Pa i bivši joj se druže. Što god tko mislio o njoj, zvijezda je. Većina joj zna hitove. I čovjek je. Treba joj podrška - zaključio je Bubalo za 24 sata.

Vaša reakcija na temu