Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram SEVERINA KOMENTIRALA JURIČANOVU OBJAVU: Fontane na pola šprica, ali aparat za maglicu do daske

SEVERINA KOMENTIRALA JURIČANOVU OBJAVU: Fontane na pola šprica, ali aparat za maglicu do daske

'I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj....Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera'

Redatelj Dario Juričan na svom Instagram profilu je danas nakon što je objavljena vijest da je preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić napisao: - Milan Bandić (1955.-2021.) Prerezao je danas zadnju etiketu... 

Ovu njegovu objavu komentirala je i pjevačica Severina te je napisala: Fontane na pola šprica,al aparat za maglicu do daske. Nakon toga napisala je pjevačica još jedan komentar:  

- I predlažem sljemensku žičaru za njegov posljednji ispraćaj....Velika je i prostrano za puno njegovih simpatizera.

Kada je Dario Juričan premijerno prikazao svoj dokumentarni film 'Kumek' o Milanu Bandiću, podršku mu je dala i Severina. Nakon premijere svoje dojmove o dokumentarcu posvećenom gradonačelniku Zagreba sročila je ovako: Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. 

U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala. U nekoliko navrata je putem društvenih mreža i u intervjuima izrazila nezadovoljstvo načinom na koji Bandić upravlja gradom. 

Oglasila se tako i kada je zatvoren kultni klub Jabuka, a u intervju koji je lani dala za Večernji je rekla: - Tužna sam što je Zagreb zatrpan smećem, a gradonačelnik se ruga, i to uglavnom novinarkama. Jednom sam nekom od takvih zapjevala: 'Po vama se ništa neće zvati la-la-la-la-la...'. Ali, da sretno završim, veseli me, i to najviše, Dario Juričan i njegova borba kao pojedinca protiv moćnika, a pritom je i nevjerojatno duhovit. Dario, izdrži, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu