Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Severina nakon videa sa sinom: Možda samo trebamo odrediti datum kad ćemo na ulice

Severina nakon videa sa sinom: Možda samo trebamo odrediti datum kad ćemo na ulice

U komentarima su joj se javile brojne poznate Hrvatice, ali i pjevačice s prostora bivše Jugoslavije

Severinina jučerašnja emotivna objava u kojoj je uz video sa sinom Aleksandrom napisala kako joj teško pada razdvojenost od njega privukla je puno pažnje diljem regije. 

U komentarima su joj se javile brojne žene, a među njima su bile poznate Hrvatice poput Josipe Pavić Bernardini, Karmele Vukov Colić ili Suzy Josipović, a podršku je dobila i iz drugih zemalja regije. Javila joj se bosanska pjevačica Selma Bajrami, kao i srpska folkerica Seka Aleksić.

Severina je na mnoge komentare i odgovorila, pišući ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji da nisu same, a u jednom je odgovoru napisala i da je vrijeme da izađu na ulice. 

- A ,ima nas puno, ali ako ne mogu ja... možemo sve zajedno. Zajedno možemo sve! Možda ne mogu sama, ali sa vama, sa svima kojima je učinjena nepravda, a ima nas, možda samo trebamo odrediti datum kad ćemo na ulice? - napisala je. 

Nakon toga je dobila još više poruka podrške, prenosi Index

Vaša reakcija na temu