Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SEVERINA ODGOVORILA SVEĆENIKU TIKTOKERU: Želim ti dobar seks, može i s osobom suprotnog spola

SEVERINA ODGOVORILA SVEĆENIKU TIKTOKERU: Želim ti dobar seks, može i s osobom suprotnog spola

'Križ ti je top'

Tomislav Lukač, splitski je svećenik koji je u posljednje vrijeme postao popularan zbog svojih objava na Tik Toku. Među posljednjim objavama u središtu pozornosti bila mu je Severina.

Jako mu smeta njezino zalaganje za prava žena, posebno po pitanju pobačaja u državnim bolnicama.

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile! #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot original sound - dontomislavlukac

Severina je zatim podijelila Instagram priču nepoznate osobe koja je podijelila video svećenika uz pogrdan komentar: 'Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet'.

Nije mu ostala dužna.


'Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i s osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top', objavila je splitska pjevačica.

Vaša reakcija na temu