Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SEVERINA OTKRILA Prošle godine sam saznala tko je objavio snimku

SEVERINA OTKRILA Prošle godine sam saznala tko je objavio snimku

Intervju je dala povodom velikog koncerta u Beogradu koji će održati 23. studenog u sklopu svoje nove turneje The Magic Tour

Život generalno kažnjava sve nas. Neke pravedno, neke ne. Ali s vremenske distance, uspjela sam se izdići iznad svega što mi se tad dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam tko je, saznala sam prošle godine, rekla je Severina u intervjuu za srpske Novosti o eksplicitnoj snimci nje i Milana Lučića koja je izašla 2004. godine, prenosi Index. 

- Kad prođete javno sramoćenje, onda, htjeli ili ne htjeli, morate naučiti izboriti se s time. U jednom trenutku me nazvao Arsen, jer smo bili bliski, i rekao mi: 'Kolegice, čujem da vam je izašao neki film, ali da nema glazbu pa se preporučujem, jer ja sam filmski kompozitor'. To je bilo predivno - ispričala je Severina.

Pjevačica je progovorila i o estradi i svojim prioritetima u životu.

- Moja potreba za nekim pjesmama nije bila samo da bih nešto radila i namjerno napravila nešto drugačije, to je jednostavno u meni čučalo. Sjećam se pjesme 'Moja štikla', s kojom smo išli na Eurosong. To nitko ne bi otpjevao, ali ja se nisam libila snimiti stvari koje su mene radovale i veselile. Mene aplauz više ne zanima. To sam dobila. Zanima me samo da sam ja sretna - zaključila je Severina.

Intervju je dala povodom velikog koncerta u Beogradu koji će održati 23. studenog u sklopu svoje nove turneje The Magic Tour.

Kad je 2004. godine na internet dospjela snimka seksa na kojoj su svi prepoznali Severinu Vučković i Milana Lučića pjevačica se, kako je kasnije sama priznala, potpuno slomila. Javnost je danima čekala prvu Severininu izjavu, a intervju je dobio Joško Lokas koji je u to doba na HRT-u vodio emisiju 'Večer s Joškom Lokasom'. Severinin intervju gledalo je pola zemlje, a nedavno se snimka intervjua našla i na YouTubeu. Na početku razgovora Severina je Lokasu rekla: 'Nasmij se, nitko nije umro'.

Kazala je i da je nitko nije ucjenjivao prije objavljivanja snimke, te da je snimka nastala dvije godine prije nego je ukradena. Priznala je tada da se čula sa svojim bivšim partnerom Milanom Lučićem jer su, kako je rekla, morali biti kooperativni.

Nekoliko dana prije nego što je video dospio u javnost, Severina je objavila da su se ona i njezin tadašnji dečko Srećko Vargek zaručili. Lokasu je kazala da skandal neće narušiti njezin odnos s Vargekom, ali je par nekoliko mjeseci kasnije prekinuo zaruke. U ljeto 2018. godine srpski mediji ponovno su objavili Severinine eksplicitne snimke. Tog puta riječ je bila o golišavim fotografijama. 

Vaša reakcija na temu