Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram SEVERINA ŠOKIRA Objavila je fotografiju s jako zgodnim tipom i zagolicala maštu mnogima

SEVERINA ŠOKIRA Objavila je fotografiju s jako zgodnim tipom i zagolicala maštu mnogima

Izgleda da snima novi album

Nakon ljeta, odmora, ali i samoizolacije zbog pozitivnog testa na koronavirus, Severina se očigledno bacila na posao i najavila nešto što njezini vjerni obožavatelji čekaju s velikom nestrpljivošću.

Naime, 48-godišnja pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s prijateljem i glazbenim producentom i tekstopiscem Filipom Miletićem s kojim je dosad već imala prilike surađivati, javlja Dnevnik.hr.

'Pravda za ljubav'. La Casa De Musica w/ Tokyo&Rio" napisala je Severina uz emotikona smješka koji plače od smijeha i heštegove novi album, snimanje, Severina2020.

To je i više nego zaintrigiralo, ali i razveselilo njezine obožavatelje jer je posljednji album naziva 'Halo' objavila 2019. godine, a onaj prije toga 'Zdravo Marijo' još 2008. godine. Uz to, neki su pohvalili Filipov izgled i zaključili kako bi on i Severina baš bili dobar par, i to nakon što se ona i njezin suprug Igor Kojić već mjesecima nisu zajedno pojavili u javnosti. 

'Jedva čekamo', 'Ljubav, moja ljubav', 'Što se dobar par', 'Dobar frajer', 'Jako si zgodna i dobra', poručili su joj u komentarima.

Vaša reakcija na temu