Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Severina u karanteni pjevala s Novkovićem i Jala Bratom...

Severina u karanteni pjevala s Novkovićem i Jala Bratom...

'Lijepo mi je vidjeti kako su se Torcida i BBB udružili'

Pjevačica Severina Kojić sinoć je pozvala svoje je obožavatelje da gledaju njezin live na društvenoj mreži. Odmah na početku dotakla se pandemije korona virus, prenose 24 sata

- Nećemo biti tužni. Lijepo mi je vidjeti kako su se Torcida i BBB udružili. Iskoristite ovu priliku i nazovite voljene osobe - rekla je Severina te se odmah osvrnula i na potres koji je prošli tjedan pogodio Zagreb i okolicu.

- Bitno da se ima novca za fontane, a ljudi su ostali bez doma u srcu glavnog grada - oštro je komentirala pjevačica. Kako bi zabavila svoje pratitelje Severina je u 'goste' pozvala brojne javne osobe. 

Odmah na početku javio se pjevač Boris Novković te zapjevao pjesmu 'Tko je kriv'. 

- Čudno zvuči, ali koronu smo trebali pozvati i prije. Naučila nas je kako biti čovjek u ovoj situaciji - rekao je Boris. Nakon Borisa live prijenosu pridružila i jedna od najboljih hrvatskih sportašica Sandra Perković. Pokazala je i kako trenira u samoizolaciji, a diskove je zamijenila glazbenim cd-ovima. 

- Najvažnije je da stojite kod kuće. Dok sam u samoizolaciji najviše čistim - rekla je Sandra. U goste je stigla i Mia Dimšić koja je sa Severinom zapjevala pjesmu 'Prijateljice'. 

Pridružio im se i bosanskohercegovački reper Jala Brat s kojim pjevačica ima duet 'Magija'. Otkrio je kako ne izlazi iz kuće, a u slobodno vrijeme gleda filmove. 

Za kraj se pojavio i srpski pjevač Saša Matić s kojim je gospođa Kojić otpjevala pjesmu 'More tuge', pišu 24 sata

Vaša reakcija na temu