Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Maja Gijevski Severina: 'Uvijek sam se potajno nadala da ću biti carica'

Severina: 'Uvijek sam se potajno nadala da ću biti carica'

Popularna pjevačica će ove godine utjeloviti caricu Prisku na Danima Dioklecijana

Turistička manifestacija 'Dani Dioklecijana' održat će se od 2. do 4. rujna, a ove godine Severina će utjeloviti Dioklecijanovu caricu Prisku.

- Sve djevojčice kada su male maštaju o tome kako će biti princeze. Godinama sam pratila ovu manifestaciju preko medija i uvijek sam se potajno nadala da ću biti carica. Sada se moj san ostvario. Osjećam se kao dijete, imam istu tremu kada smo moj prijatelj Tonči Šundov i ja kao djeca skupa pjevali u Mozaika. Kada sam dobila poziv, srce mi je bilo veliko zato što Split zaslužuje ovakvu manifestaciju - kazala je Severina i dodala:

- Pozvat ću sve svoje prijatelje da posjete Split u to vrijeme. Splićani neće dvojiti puno i ne sumnjam da će doći. 

Direktorica Turističke zajednice Splita Alijana Vukšić kazala je kako je ovo idealna prilika da carski grad ugosti svoju caricu te da se 12. Dani Dioklecijana održavaju u rujnu kako bi i gosti koji dolaze u Split i u posezoni imali zabavan sadržaj. 

- Nama je bila najveća želja da Severina pristane biti Priska, ovo je prekrasna uloga za prekrasnu damu. Naime, Grad Split je poznat po organizaciji vrsnih manifestacija, a Dani Dioklecijana su zaista jedan scenski spektakl koji će poslati divnu razglednicu oživljene povijesti koja će obići cijeli svijet na ponos svih i na taj način motivirati sve goste da posjete carski grad - kazala je Vukšić. 

CARSKA MODNA REVIJA 

Tonči Šundov priprema novi modni događaj unutar Dioklecijanove palače. Samu završnicu Dana Dioklecijana, naime, obilježit će gala modna revija na Peristilu. Na carskom će se trgu 4. rujna u prisustvu Dioklecijana kojega će igrati Robert Kurbaša i njegove Priske, odnosno Severine, predstaviti nekoliko ekskluzivnih kolekcija domaćih kreatora. Inspiracija će im zasigurno biti i antička kultura odijevanja te suvremeni glamur. 

Vaša reakcija na temu