Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Severina: 'Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce'

Severina: 'Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce'

Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. Aleksa vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu - poručila je pjevačica

Severina je na svom Instagramu objavila kako se osjeća nakon što je u pravnoj bitci oko skrbi za sina s ocem njihova zajedničkog djeteta izgubila spor s Milanom Popovićem. Sutkinja Tea Golub potvrdila je da je bila na skijanju u istom hotelu na austrijskom skijalištu kao Popović, a čini se kako je upravo to zasmetalo Splićanku.

- Prošlo je 54 dana i prošlo je '88 sati', prošla je vječnost dok oni 'skijaju'... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate šta se sve może dobiti... Ipak 28. 11. 2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo '88 sati' veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla, nemoj da te Nitko i Ništa rastużi - napisala je Severina.

Nastavila je kako su je Nitko i Ništa tog 28. 11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh, ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih ne fotografiranih osmijeha. 

- Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno 'slučajno' skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu, ni sad nisu, niti će... Fala Bogu - napisala je pjevačica te dodala hastegove 'skijanje', 'veslanje', 'u zdravom tijelu zdrav humor', 'Aleksa vrati se doma, skuvala sam ti pašta šutu', 'ljubav se ljubavlju vraća' te 'zahvalna za sve'. 

Vaša reakcija na temu