Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SHE BEAUTY LOUNGE 'Darujemo vam nevjerojatnu priliku da se opustite, osvježite i uživate u vrhunskim tretmanima ljepote'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SHE BEAUTY LOUNGE 'Darujemo vam nevjerojatnu priliku da se opustite, osvježite i uživate u vrhunskim tretmanima ljepote'

Jedna osoba osvojit će program od šest tretmana

U ovom blagdanskom mjesecu, SHE beauty lounge želi unijeti dodatni sjaj u vaš život! U suradnji s Dalmatinskim portalom, darujemo vam nevjerojatnu priliku da se opustite, osvježite i uživate u vrhunskim tretmanima ljepote.

SHE beauty lounge je sinonim za modernost, eleganciju i profesionalnost. Naš salon nudi širok spektar tretmana, prilagođenih upravo vama i vašim potrebama. Bez obzira jeste li u potrazi za svježim izgledom, rješavanjem problema s aknama ili pigmentacijom, ili jednostavno želite osvježiti kožu lica - mi smo ovdje da vam pomognemo.

Naš tim kozmetičarki koristi provjerene kozmetičke proizvode i najnoviju tehnologiju kako bi vam pružili najbolje moguće rezultate. Naši uređaji su poznati svjetski brendovi, a naše metode su osmišljene da vašoj koži pruže blistavost i mladost koju zaslužuje.

I sada, vrijeme je za darivanje! Jedna sretna osoba ima priliku osvojiti jedan od naših najpopularnijih tretmana – program od šest tretmana MesoJeta i Celluma Led terapije. Bez obzira na problem koji želite riješiti - Anti Ageočuvanja mladosti ili rješavanja problema aknirosacee ili pigmentacije - mi ćemo prilagoditi tretman baš vama.

Sve što trebate napraviti je tagirati dvije osobe te zapratiti na Instagramu @she.beautylounge. Također, strpljivo čekajte do 22.12. kada ćemo izvući sretnog ili sretnu dobitnicu!

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku za darivanje u ovom mjesecu darivanja. Dopustite SHE beauty loungeu da vam pruži tretmane koji će vam vratiti samopouzdanje i blistavost. Vaša ljepota zaslužuje samo najbolje!

Posjetite She Beauty Lounge salon u Vukovarskoj 137 na Sućidru i priuštite si luksuznu njegu i ugodne trenutke opuštanja u sigurnim rukama stručnog i ljubaznog tima.

Vaša reakcija na temu