Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SHOPPING PUTOVNICA Uputite se na ljetno putovanje do super nagrada
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SHOPPING PUTOVNICA Uputite se na ljetno putovanje do super nagrada

Nova avantura u City Centeru one

Vrijeme je za novu avanturu! Sudjelujte u nagradnoj igri jer svakog tjedna, sve do 20. kolovoza, imate priliku osvojiti 500 eura ili glavnu nagradu u vrijednosti od 3.000 eura.

Preuzmite svoju Shopping putovnicu i uživajte na putovanju do vrijednih nagrada. Check-in za nezaboravno putovanje poprilično je jednostavan. Kupite sve što vam treba u City Centeru one te s računima svratite do Mjesta za informacije gdje ćete za svakih potrošenih 10 eura dobiti pečat u svojoj putovnici. Odlučite li se na shopping četvrtkom ili tijekom Žute srijede, razveselit će vas bonus miles, odnosno dvostruki pečati kojima ćete biti nagrađeni. Nakon što skupite njih šest i popunite putovnicu, jednostavno je ubacite u kutiju smještenu kod Mjesta za informacije i pričekajte izvlačenje. Naposljetku, ne zaboravite sačuvati račune.

Prije nego odletite u novu avanturu, pročitajte pravila nagradne igre. Sretno!

Vaša reakcija na temu