Show program Splitskog festivala: Grupa More izvest će vječne hitove!

Show program Splitskog festivala: Grupa More izvest će vječne hitove!

Nakon više desetljeća nastupit će na Prokurativama

Polako se otkrivaju i posljednje karte ovogodišnjeg izdanja Splitskog festivala. Kao i svake godine, Direkcija najpopularnijeg festivala zabavne glazbe potrudila se prirediti vjernoj publici i uživanje u odličnoj glazbi tijekom show programa dok s nestrpljenjem iščekuju pobjednike večeri novih skladbi.

Na Prokurativama će tako nakon više desetljeća nastupiti grupa More i podsjetiti gledatelje na vječne hitove koje su izvodili s neprežaljenim Oliverom, Meri Cetinić, Doris, Tedijem...


Kurioziteta radi, daleke 1975. godine su bili najbolji po ocjeni stručnog žirija, nagradu je podigao trojac legendarne grupe koja se uvukla u srca publike. Meri je pjevala 'Gdje god da pođeš'.

Na pozornicu će kao članovi grupe More, izvođači show programa Split 2019. izaći Meri Cetinić, Slobodan M. Kovačević, Zvonimir Boldin, Tedi Spalato, Joško Banov, Mare Kuzmić - Marinković i Mladen Baučić.

Imat će publika priliku još jednom zapljeskati grupi koja je mijenjala članove, ali zadržala prepoznatljivost.

Glazbeni producent je Zvonimir Boldin koji je s nama podijelio iskrenu radost i nestrpljenje zbog nastupa. Iza Boldina je bogata karijera, bio je i dugogodišnji šef orkestra splitskog HNK-a, glazba teče njegovim venama i srcem.

- Uvijek me zanimala ta duša koja se osjeti u glazbi, u osnovi sreća i ljubav prema rocku. Upravo bih i istaknuo duboke emocije prema tom periodu u kojem je i publika osjećala da grupa More nije bila uniforma i istinski nas je voljela. U tom tonu, orijentirani na zvuk Arethe Franklin ili Whitney Houston predstavit ćemo se i u jednom dijelu show programa - otkrio nam je Boldin dio poslastica.

S prijateljem Slobom Kovačevićem, jednim od osnivača benda, želi nastaviti upravo u tom smjeru.

- Želimo onaj osjećaj koji je u nama podijeliti s ljudima. Imamo volje i ljubavi - raspoložen je Boldin.

Kazao nam je i da su ga dirnule reakcije kolega odušveljenih što su u show programu Splitskog festivala.

A nema sumnje da će i publika podijeliti oduševljenje i na Prokurativama skladno zapjevati 'Samo simpatija', 'Konoba', 'More, more'... u nezaboravnom showu programu grupe More i izvođača.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(46921, "");
Pregledaj komentare