Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one

Sila je jaka u Cineplexxu i City Centeru one

Svaki posjetitelj će na pretpremijeri dobiti Star Wars muffin, a prvih 10 koji dođu kostimirani u svoj omiljeni lik iz ove filmske franšize Ratove zvijezda će gledati – besplatno

Sila je prošlog vikenda bila jaka u Cineplexxu i City Centeru one Split: Star Wars dani okupili su legendarne likove jednog od najpoznatijih filmskih serijala svih vremena te brojne fanove Ratova zvijezda. Nije bilo neobično u shoppingu susresti Dartha Vadera kako šeće sa Stormtrooperom i Sithom te smišlja nove načine kako uništiti jedi vitezove, dok su Luke i Rey podučavali posjetitelje kako se boriti svjetlosnim mačevima, a R2-D2, Leia i plejada drugih poznatih likova uživala u fotografiranju i druženju s brojnim posjetiteljima.

Uvod je to u najočekivaniji film ove godine – Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, kojega u Cineplexxu pretpremijerno možete pogledati od 13. prosinca i to u fantastičnom preuređenom kinu uz vrhunske nove tehnologije. Odaberite MX4D dvoranu jer ćete se osjećati kao dio Ratova zvijezda uz 14 posebnih efekata i ugrađene simulatore pokreta u sjedalu ili X MAX Premium tehnologiju s ekranom većim od 90 četvornih metara i savršenim zvukom. Svaki posjetitelj će na pretpremijeri dobiti Star Wars muffin, a prvih 10 koji dođu kostimirani u svoj omiljeni lik iz ove filmske franšize Ratove zvijezda će gledati - besplatno.

Provjerite zašto je Sila uvijek jaka u Cineplexxu u City Centeru one Split, a ako već niste kupite svoje ulaznice na www.cineplexx.hr


Vaša reakcija na temu