Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Šime Vrsaljko pronašao svog dvojnika

Šime Vrsaljko pronašao svog dvojnika

Ovo je kada Vrsaljka naručiš preko eBaya, jedan je od komentara ispod fotografije

S preko 7 milijardi ljudi na svijetu mnogi misle da svi imamo svog dvojnika, ali vrlo rijetko se događa da se s njim zaista i sretnemo. Nogometaš Šime Vrsaljko bio je te sreće, pa je u rodnom Zadru naišao na muškarca koji mu jako sliči. Fotografiju je podijelio na svom Instagramu.

- Ako vidite brata blizanca recite mu da ga čekam kući. Brate čuvaj se na toj bicikli - poručio je hrvatski reprezentativac koji se oporavlja se od operacije koljena koju je obavio još sredinom veljače, a očekuje se da će rehabilitacija potrajati do kasne jeseni.

Zadranin se već pokazao nevjerojatnim zabavljačem, a njegove snimke iz svlačionica nakon utakmica u kojima su Vatreni odnijeli pobjede još se pregledavaju. Ova objava ‘zaradila’ je preko 40 tisuća lajkova i na stotinu komentara. 

- Ovo je kada Vrsaljka naručiš preko eBaya - napisala je Laura

- Dugo je trebali da shvatim da ovo nisi ti - nadovezala se Hana

Vaša reakcija na temu