Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Sin poznatog hrvatskog poduzetnika kasnio na trajekt pa se predstavio kao član premijerovog osiguranja i tražio od policije da zaustavi isplovljavanje

Sin poznatog hrvatskog poduzetnika kasnio na trajekt pa se predstavio kao član premijerovog osiguranja i tražio od policije da zaustavi isplovljavanje

Podnesena je prekršajna prijava

Policija je podnijela prekršajnu prijavu protiv Emila Tedeschija mlađeg zato što je 13. svibnja ove godine uputio poziv s vlastitog mobitela i dvaput se lažno predstavio te tražio od policije da zaustavi Jadrolinijin trajekt jer je kasnio. Policija je uistinu zaustavila trajekt, no kad je Tedeschi stigao, posada trajekta shvatila je da je lagao i sve prijavila policiji, piše Nacional.

Emil Tedeschi mlađi, sin istoimenog poznatog hrvatskog poduzetnika Emila Tedeschija, predsjednika Uprave Atlantic grupe, izazvao je nedavno doista nesvakidašnji incident. On je 13. svibnja putovao na Mali Lošinj, ali je zakasnio na Jadrolinijin trajekt koji vozi na relaciji između Valbiske na otoku Krku i Meraga na otoku Cresu. 

Kada je vidio da se neće na vrijeme ukrcati na taj trajekt, mlađi Tedeschi kontaktirao je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave primorsko-goranske na telefonski broj 051-863-170. 

Potom se predstavio kao član osiguranja premijera Andreja Plenkovića i zatražio od policije da privremeno zaustavi isplovljavanje trajekta, kako bi se on na njega uspio ukrcati. Kako je primatelj tog poziva situaciju evidentno shvatio kako hitan slučaj, mlađem Tedeschiju sugerirao je da kontaktira broj 112 pri ravnateljstvu Civilne zaštite.

Vaša reakcija na temu