Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Siniša Vuco najavljuje neviđeni show na Prokurativama dan nakon Božića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Siniša Vuco najavljuje neviđeni show na Prokurativama dan nakon Božića

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti online putem adriaticket.com, u restoranu Bajamonti na Prokurative, u Dancing Bear Music Shopu te u Tisak Media u CCO

Nakon što je koncert Siniše Vuce & banda planiran 10. Bio odgođen zbog lošeg vremena, vremenska prognoza se napokon naklonila svim obožavateljima legende hrvatske zabavne glazbe. 

Siniša Vuco će se tako 26. prosinca, dan nakon Božića, popeti na pozornicu Adventa Prokurative i sa svojim hitovima uvesti nas u novogodišnji tjedan. 


Vuco će na Prokurativama zasvirati svoje najveće hitove iz bogate karijere, a nadamo se da ćemo čuti i poneku novu pjesmu, jer je sljedeće godine najavljen izlazak njegovog dvostrukog albuma, koji će sadržavati čak 160 pjesama, među kojima se nalazi i duet s još jednom legendom - Halidom Bešlićem


Požuri po ulaznice (cijena 40kn) na adriaticket.com ili osobno u restoranu Bajamonti na Prokurativama.

Ulaznice možete pronaći i u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici 6 te u Tisak Media City Centru One.

Stol možete rezervirati  pozivom na 098 9072 167.

Vaša reakcija na temu