Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠIZIKA: U četiri dana u Zoni naučite osnove šivanja, popravljanja i prekrajanja odjeće

ŠIZIKA: U četiri dana u Zoni naučite osnove šivanja, popravljanja i prekrajanja odjeće

Sudjelovanje je besplatno, ali je prijava obavezna

Od 2. listopada u Zoni počinje četverodnevna radionica šivanja zakrpa i kreativnih aktivnosti Šizika. Radionica će se održavati prvom srijedom i četvrtkom u listopadu i studenom, od 18 od 20 sati.

- Nakon uspješnih jednodnevnih radionica u prošloj sezoni, za jesen smo pripremili koncept višednevne radionice namijenjene početnicima. Uz osiguran pribor i materijal, sudionice i sudionici učit će osnove šivanja, popravljanja i prekrajanja odjeće. Zbog kvalitete rada grupa će imati najviše deset sudionika pa požurite s prijavama - poziva Marija Majić iz Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce. 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

Vaša reakcija na temu