Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PRISJETIMO SE ADVENTA Pogledajte kako su se Splićani i njihovi gosti zabavljali za blagdane

PRISJETIMO SE ADVENTA Pogledajte kako su se Splićani i njihovi gosti zabavljali za blagdane

Manifestacija je trajala 39 dana

Ovogodišnja manifestacija 'Zimski akvarel - Advent u Splitu' trajala je od 30. studenog do 6. siječnja, a u 39 dana program na Rivi imao je 22 večernja nastupa bandova  i 12 jutarnjih  vikend programa te 13 DJ tematskih večeri. Novost ovogodišnjeg programa bila je Večer splitskih stand up komičara te plesne salsa večeri uz animaciju posjetitelja. Od poznatijih izvođača na Rivi su nastupili: Gustafi, Giuliano, Alen Nižetić, Tedi Spalato, Boris Oštrić i ribari, Noa i Funkblasters, Marko Pecotić, Vatra, Aurora band, Dreamersi, Bravo band, 058 band, Harpoon band...

- Koncepcija programa bila je usmjerena zadovoljavanju različitih glazbenih ukusa svih generacija. Kućice na Rivi su nudile različitu gastro ponudu od fritula, uštipaka, sira, pršuta, palačinki, ribljih specijaliteta, bakalara, jela od divljači, raznih vrsta burgera, hot dogova, kuhanog viskija, kuhanog gina, punča, kuhanog vina - poručuju iz Spalatum DMC-a. 

Ističu kako je po prvi put ovu godinu splitski Advent dobio klizalište i to na otvorenom u centru grada u Đardinu koji je već nekoliko godina postao popularno odredište za mlade i starije posjetitelje, posebno za one najmlađe zbog bajkovitih svjetlosnih instalacija koje se svaku godinu obogaćuju nekim novim likom iz dječje mašte. 

- Klizalište je radilo svaki dan bez obzira na loše vremenske uvjete uz veliki broj posjetitelja, a jedan od razloga je i odlična ugostiteljska ponuda kućica u Đardinu i zanimljiv dječji program kao i glazbene live večeri i DJ programe - zaključuju iz Spalatum DMC-a.


Vaša reakcija na temu