Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SKIJANJE I SNJEŽNE RADOSTI NA KUPRESU Jednodnevni izleti subotom i nedjeljom iz Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SKIJANJE I SNJEŽNE RADOSTI NA KUPRESU Jednodnevni izleti subotom i nedjeljom iz Splita

Cijena izleta za odrasle je 12 eura, a za djecu do 10 godina vrijedi popust 10%

Svake subote i nedjelje turistička agencija Delminium travel organizira jednodnevne izlete na Kupres (skijalište Čajuša). Kreće se autobusom iz Splita ujutro u 6.30 sati, a na Kupresu se boravi do 17 sati.

Cijena izleta za odrasle je 12 eura, a za djecu do 10 godina popust je 10%. Cijena uključuje prijevoz autobusom, pratitelja iz mjesta polaska i organizaciju putovanja. Cijena ne uključuje hranu na skijalištu, ski kartu, najam opreme, putno osiguranje...

- Iskoristite vikend pred nama na najbolji mogući način. Provedite ga na Kupresu, uživajte u snježnim radostima, skijanju, sanjkaju i kupreškim specijalitetima s prijateljima i obitelji - poručuju iz agencije.

Izlete agencija organizira tijekom cijele zimske sezone dok skijalište bude otvoreno.

Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefon 021/643-422, putem maila info@delminiumtravel.hr i na web stranici.

Vaša reakcija na temu