Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLATKE MUKE: Jasmin Stavros u trokutu s lijepom glazbenicom i poznatom novinarkom

SLATKE MUKE: Jasmin Stavros u trokutu s lijepom glazbenicom i poznatom novinarkom

Snimio sam puno spotova u karijeri, no dugo se već nisam ovako zabavio i uživao, rekao je

Ako baš poželi, stari estradni lisac Jasmin Stavros itekako zna podići medijsku prašinu. Bitno mu je da se o njemu priča; to donosi posao! A kad još izbaci novi hit koji ulazi u uho već na prvo slušanje, popularni neuništivi zabavljač na slatkim je mukama. Očekuje ga još jedno prezaposleno ljeto.

Snimajući novi spot 'Moja Marina' osjećao se, kaže, kao da je u sedmom nebu. Okružen izazovnim kolegicama spontano je i zaplesao. 

- Kako i ne bi plesao kad te pjesma odmah ponese. Koljena su samo krenula, čak sam se i razbacao, ali u montaži smo te pretjerane scene ipak odlučili izbaciti. Nek se mlađi rasplešu, meni je dovoljno da sam 'mrdao kukovima' s lijepom glazbenicom Antonijom Šolom koja mi je napisala ovu pjesmu i poznatom glazbenom novinarkom Danijelom Anom Morić koja moj rad prati punih 30 godina. Njih dvije prave su zvijezde mog novog spota, vrhunski su sve odradile! Kolege su me zafrkavale da sam s njih dvije završio u 'trokutu'. Ajde da i meni netko bar jednom u životu prišije takav naslov, da ne budem dosadan - smije se popularni Staki prepričavajući dogodovštine sa snimanja spota. 

A pregršt mladih i veselih djevojaka na snimanju tek su bile uvertira u iznenađenje koje je uslijedilo. U hotelu gdje su snimali do dugo u noć spontano su im se pridružili i svatovi iz sale pa je odjednom nastala prava fešta kakva i inače bude na svim Stavrosovim koncertima. 

- Snimio sam puno spotova u karijeri, no dugo se već nisam ovako zabavio i uživao na samom snimanju. Ponosan sam na cijeli svoj tim i jedva čekam koncerte i publiku uživo da razmijenimo svu ovu pozitivnu energiju koja je očigledna na spotu - zaključio je popularni pjevač. 

Novi hit 'Moja Marina' festivalsku premijeru imat će u Vodicama na CMC festivalu početkom rujna, a nastao je u provjerenoj kreativnoj radionici njegovih suradnika Marija Mikšića i Ljube Šeperića iz Lupo Musica.


Vaša reakcija na temu