Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Slovenka organizira gay krstarenje po Dalmaciji

Slovenka organizira gay krstarenje po Dalmaciji

Milena Pleško je stručnjakinja za partnerstva

Slovenska poduzetnica Milena Pleško već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje živote unesu toplinu i ljubav, te prije svega željeno partnerstvo. Kako u njezinoj rodnoj Sloveniji, tako od lani i u Hrvatskoj. Matchmaing ideju i znanje je donijela iz Velike Britanije, te je pokrenula vlastitu agenciju Aglaia, koja je danas prva certificirana agencija za spajanje partnera u Sloveniji, ali od nedavno i u Hrvatskoj. 

Ova stručnjakinja za partnerstva dosta radi na povezivanju u heteroseksualne veze za što organizira i posebna predavanja, radionice te događanja, a usmjerila je i svoje aktivnosti na homoseksualnu zajednicu te ponudu svojih stručnih sadržaja na gay populaciju i istospolne zajednice. 

- Nudim sukladno vremenu u kojemu živimo jedan sasvim novi pristup povezivanja samaca i to kroz profesionalnu uslugu, pristup i aktivnosti, te sve radimo na isključivo osobnoj razini. Bez obzira je li riječ o hetero ili homoseksualnim osobama, moja je misija sasvim jasna - pružati visokokvalitetne usluge ozbiljnim muškarcima i ženama koji žele kvalitetan partnerski odnos. Usluge koje nudim etablirane su diljem Europske unije te je koristi većina osoba  za pronalaženje životnog partnera. Osobno poznajem svakog svog klijenta, kao i životni stil, želje, očekivanja… te u procesu stvaranja partnerstva s drugom osobom, kao stručnjakinja potičem i savjetujem, pomažem i pružam podršku, kako bi spajanje uspjelo i dalo ploda. Model spajanja partnera temelji se na jedinstvenoj mješavini psiholoških principa i profesionalnih savjeta, što mi omogućuje da točno identificiram vrijednosti i ciljeve. Odabranim pristupom utvrđujem najprikladnije kandidate koji zadovoljavaju najstrože zahtjeve naručitelja - pojašnjava matchmakerica Milena Pleško.


Milena Pleško i Aglaia tim organiziraju gay krstarenje samaca po Jadranu.

- Prvu večer krstarenja koje kreće 10. lipnja, a završava 17. lipnja planirano je kroz zanimljivo vođeno upoznavanje. Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi. Planiramo i natjecanje u najljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večere na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću .... - najavljuje Milena Pleško, vlasnica Aglaia za spajanje samaca, koja je svoje vještine pokazala i na slovenskoj televiziji dajući savjete kao stručnjak u emisiji 'Brak na prvu', ali i u mnogim ostalim medijima, radionicama i predavanjima. 

Moto joj je kako ne postoje dobri i loši ljudi u partnerstvima, postoje dobre i loše kombinacije među partnerima bez obzira na njihovu spolnu orijentaciju. 

Vaša reakcija na temu