Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram ŠOK U KUĆI MONIKE SABLIĆ: 'Bilo je jako neugodno iskustvo'

ŠOK U KUĆI MONIKE SABLIĆ: 'Bilo je jako neugodno iskustvo'

U pomoć su njoj i suprugu Goranu priskočili vatrogasci

Poznata splitska dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša Monika Sablić podijelila je neugodno iskustvo koje se u njenoj kući u Splitu zbilo ovog jutra. Naime, u ranim jutarnjim satima ona i suprug Goran Sablić doživjeli su šok, u sinovoj sobi zatekli su zmiju.

- Jutros u 6 i 45 kada se sin dizao za školu, ispod kreveta je bila zmija i prošla mu je preko noge. Zvao nas je 'mama, mama, tata, tata...’ - započela je priču splitska dizajnerica pa ispričala kako su prilikom ulaska u sobu mislili kako je sin Andrej sanjao.

- Suprug je vidio da je zmija u ormaru. Zvali smo vatrogasce koji su došli u pet minuta i uhvatili zmiju. Sreća što nije bila otrovnica, ali svakako je bilo jako neugodno iskustvo - kazala je Monika i dodala kako je zmija očito preko fasade uspjela doći do 4. kata kuće gdje je dječja soba. 

Na društvenim mrežama s pratiteljima je podijelila fotografiju zmije. Riječ je o pjegavoj crvenkrpici koja je bila dugačka oko 40 cm. 

Vaša reakcija na temu