Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOLIN Raznolikim programom obilježen Međunarodni dan obitelji

SOLIN Raznolikim programom obilježen Međunarodni dan obitelji

Sutra je radionica 'Plesom do zdravlja'

'Grad Solin ponosno nosi titulu - grad prijatelja djece i koristimo svaku priliku da to i pokažemo. Tako smo obilježavanje Dana obitelji ispunili raznim sadržajima kroz gotovo cijeli tjedan - od srijede do subote građani, posebno djeca su mogli birati različite tipove događaja. Od radionica za trudnice i roditelje do humanitarnog prikupljanja slikovnica i igračaka za pedijatrijsku ordinaciju', ističe solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Održana je i izložba učeničkih likovnih radova pa gradonačelnik čestita svim nagrađenim, malim umjetnicima. 

'Želim svima koji su sudjelovali i izložili svoje radove uspješan nastavak razvijanja talenta likovnog izražavanja i još puno izložbi. Ne bih htio zaboraviti i sudionike 18. Dječje olimpijade te uz čestitke osvajačima pehara i nagrada, poručiti kako su zapravo svi oni pobjednici. Bravo dico!

Predstava 'Svijet iluzije i čarolije' dodala je upravo čaroliju u našu proslavu i najviše približila različite generacije. Čak je i mene potaknula da budem dio maštovite i spretne izvedbe mađioničara pa da time pridonesem još širem osmijehu okupljene djece. Uz osmijehe i čuđenje, uz maštu i druženje, mogla su se zabaviti mala, ali i ona malo veća djeca koji su park ispunili pljeskom i smijehom, a onda i fotografirati i sačuvati uspomenu na divno poslijepodne?, poručuje Ninčević. 

Zaželivši svima ugodan vikend, gradonačelnik podsjeća na radionicu 'Plesom do zdravlja' koja se održava sutra, u parku na Širini s početkom u 10 sati.

Vaša reakcija na temu