Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Duga Resa Fest Solinjanka Marina Muštra osvojila Grand Prix na Duga Resa Festu

Solinjanka Marina Muštra osvojila Grand Prix na Duga Resa Festu

Izvodila je pjesmu Rise Up

Da se vrijedan rad i trud, uvijek isplate, pokazuje i primjer 12-godišnje pjevačice, naše Solinjanke Marine Muštra, koja je u konkurenciji od 15 izvođača, prošle nedjelje, 15.5. osvojila Grand prix Festivala Duga Resa Fest 2022, s izvođenjem pjesme Rise Up, koju u originalu izvodi Andra Day. 

Nakon dvogodišnje stanke i neodržavanja ovog festivalazbog korona virusa, a koji je svojom kvalitetom i profesionalnošću pomaknuo granice izvrsnosti, Marina Muštra je nagradu primila iz ruku dugoreškog gradonačelnika Tomislava Boljara. Predsjednica stručnog četvero članog žirija bila je poznata voditeljica i urednica Uršulja Tolj

Atmosfera u dvorani je bila vrhunska, navijalo se s punim glasom, produkcija i pozornica su bili spektaklarni, voditelji profesionalni, a u završnici, kad je Marina proglašena pobjednicom, dvoranu je ispunila koncertna atmosfera, jer su svi upalili svoje mobitele i zapjevali s njom. U show programu nastupio je dobitinik Porina za najbolji muški vokal, Matija Cvek.

Jedan od pokretača i zaslužnih za organizaciju ove tradicionalne manifestacije na kojoj su sudjelovali mladi pjevači širom Hrvatske bio je proslavljeni domaći glazbenik Goran Topolovac, koji je kao skladatelj predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. On je u svakom slučaju donio dašak europske produkcije u organizacijujednog dječjeg glazbenog natjecanja u svom rodnom gradu, koristeći sva svoja glazbenička znanja i iskustva s Eurovizije.

Marini, koja se pjevanjem i glazbom bavi još od svoje sedme godine, ovo je još jedan u nizu uspjeha koji je ostvarila na brojnim glazbenim festivalima na kojima je do sada bila, u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ona potječe iz glazbene obitelji, svira klavir te i sama sudjeluje u komponiranju vlastitih autorskih skladbi, zajedno sa svojim roditeljima.

Marina je naše gore list, odlična je učenica 6. razreda Osnovne škole Don Lovre Katić u Solinu, članica Dječjeg gradskog vijeća Grada Solina, pjeva u udruzi Zlatni Mikrofon kod Dubravke Pleško te pohađa i vokalne sate kod prof. Banke Pleštine Stanić

S velikim nestrpljenjem i radošću, očekuje nova putovanja, nastupe i druženja.

Vaša reakcija na temu