Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOUL OF NATURE Duh prirode zarobljen u unikatnim komadima nakita

SOUL OF NATURE Duh prirode zarobljen u unikatnim komadima nakita

Dvije Imoćanke rade nakit od drveta masline, svaka je ogrlica neponovljiva

Soul of Nature je brend ručno rađenog nakita rođen unutar male obiteljske radionice u srcu Imotskog. Riječ je o unikatnim komadima nakita dvije Imoćanke, nastalima od drveta masline, ultimativnog simbola života, nade i – hrvatskog priobalja.

- Zbog specifične tehnike izrade i materijala crpljenog iz neukrotive dalmatinske prirode svaka je ogrlica neponovljiva. Unatoč pokušajima da se ukrote, komadi masline opiru se masivnoj produkciji pa je svaki milimetar nakita posve jedinstven. Linije finalnog proizvoda strogo prate liniju inspiracije pa se ideja i misao stvarateljice nakita, Maje Vican, vidi i očitava u konačnom izgledu i kolekcijama nakita - rekle su iz Soul of Nature tima.

Soul of Nature nakit namijenjen je prvenstveno svim ljubiteljima hrvatske prirode i naših pejzaža te ljubiteljima pomno dizajniranog nakita. Obožavatelji plavog mora, bistrih rijeka, veličanstvenih planina i zlatnih polja lako će pronaći komade baš po njihovu ukusu. Naravno, nakit je doista pravi suvenir i uspomena iz Lijepe Naše pa autorice vjeruju da će je sa sobom ponijeti i svaki turist koji se zaljubi u naše krajolike.

Vaša reakcija na temu