Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPALADIUM ARENA JE PRIJE TRI GODINE UŽIVALA 'Nitko nije bio navijač Hajduka kao ja, pamtim Žungula, Mužinića, Šurjaka, Peruzovića...'

SPALADIUM ARENA JE PRIJE TRI GODINE UŽIVALA 'Nitko nije bio navijač Hajduka kao ja, pamtim Žungula, Mužinića, Šurjaka, Peruzovića...'

U Splitu je zadnji put nastupio u ožujku 2018.

Đorđe Balašević posljednji je put nastupio u Splitu u ožujku u Spaladium Areni u sklopu turneje 'Baronov bal'.

- Nitko nije bio navijač Hajduka kao ja. Pamtim Žungula, Mužinića, Šurjaka, Peruzovića... Gledam kako se pate danas neki kineski Brazilci, ali ne mogu oni imat to srce. Želim opet pun stadion i da opet igraju momci iz Kaštela, Omiša, Makarske... - dotaknuo se Hajduka.

Objasnio je tada i zašto ne pjeva pjesmu 'Računajte na nas'. 

- Ne pjevam je od 1979...Tu su večeras Rato Tvrdić, Dino Rađa, oni pišu povijest i to je važno. Ja nisan jugonostalgičar, ja sam jugoplastikonostalgičar.. Žalio sam za Žungulom, Šurjakom, Delibašićem... - govorio je sasvim otvoreno zatvarajući jednu priču o etiketi koja ga je pratila. 

Koncert se završio uz klasičnu poruku da se ne damo barabama i cajkama.

Vaša reakcija na temu