Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPALADIUM ARENA Peppa Pig uživo u Splitu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

SPALADIUM ARENA Peppa Pig uživo u Splitu!

Licencirana međunarodna hit produkcija s originalnim glasovima iz crtića konačno u Splitu!

Omiljeni lik djece iz crtića je zabavna, slatka i popularna svinjica Peppa Pig koja je osvojila srca malih i velikih i svakodnevno ulazi u naše domove svojim simpatičnim roktanjem i vragolastim pitanjima, a u sklopu svoje turneje po Hrvatskoj dolazi i u Spaladium Arenu 5. siječnja. 

Prije nekoliko godina, prema zahtjevu djece koja su Peppu gledala na malim ekranima, vlasnik prava i jedan od vodećih svjetski producenata stvorili su jednu od najupješnijih dječjih produkcija, 'Proslavu Peppe Pig'. 

- Od tada, Peppa je donijela savršen program našoj djeci u mnogim zemljama diljem svijeta, a sada je konačno možemo vidjeti u Hrvatskoj. Za vrijeme predstave naučit ćemo koliko je posebna i važna kolekcija dijeljenih sjećanja i zašto će nam to biti važno kada odrastemo - naveli su organizatori, dodavši da se predstava izvodi na hrvatskom jeziku uz originalne glasove iz crtića.

Evo par riječi o predstavi:

- Peppa Pig dolazi kući na posebno iznenađenje. Mama Pig je potajno pripremala  poklon, no Peppa i George su bili previše radoznali i nestrpljivi i nisu željeli čekati da sve bude gotovo pa mama vadi veliko iznenađenje - ogromni obiteljski foto album. Ova simpatična predstava od 75 minuta (s pauzom) izvrsna je zabava za cijelu obitelj, prepuna zabave i prijatelja, divovskih skakućih lopti, humora, pjevanja, plesa i intenzivne interakcije s publikom. Na predstavi vas čeka mnoštvo pjesama, iznenađenja i smijeha. Ako ne želite propustiti veliki susret s Peppom Pig i njenom obitelji i prijateljima, požurite na prodajna mjesta Adriaticketa ili online na adriaticket.com i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme. 

Vaša reakcija na temu