Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPALADIUM BACKSTAGE Brkovi otvaraju novi koncertni prostor u Splitu: 'Motivirani smo napraviti nešto za pamćenje'

SPALADIUM BACKSTAGE Brkovi otvaraju novi koncertni prostor u Splitu: 'Motivirani smo napraviti nešto za pamćenje'

Mala dvorana Spaladium Arene može primiti do tisuću ljudi

Split osjećam kao svoj grad, živio sam u Splitu, a svaki koncert u Splitu bude pravi rock tulum, stvarno nas publika tu voli i baš sam se razveselio kad me menadžer benda Mario nazvao i rekao za ovaj nastup u Spaladium Backstage. Motivirani smo kao band da ovaj koncert bude upamćen, a sad je zadatak da se Backstage napuni do vrha i da to bude koncert koji će se prepričavati - najavio je splitski koncert Šamso 69, pjevač najvećeg domaćeg punk folk benda, zagrebačkih Brkova, koji  će nastupom 12. listopada otvoriti novi koncertni prostor u Splitu - Spaladium Backstage.

Izrasli iz pravog undergrounda, Brkovi su već dugi niz godina jedno od najvažnijih i koncertno najatraktivnijih imena kompletne regije. Eksplozivna mješavina punka i hard rocka s folkom i pravom DIY filozofijom dovela ih je na najvažnije pozornice ovih prostora, od rasprodanog Doma sportova preko brojnih festivala i klubova do zastrašujuće ogromnog nastupa na beogradskom Beer Festu pred 120 tisuća ljudi. Na svom kontu bend imaju šest studijskih albuma koji se i dalje mogu besplatno skinuti sa službenog weba, a posljednje izdanje, 'Hormon sreće', grupa je objavila prošle godine.


Mala dvorana Spaladium Arene - Spaladium Backstage - novi je koncertni prostor u Splitu koji može primiti i do tisuću ljudi, a upravo su Brkovi odabrani za premijerno predstavljanje, u subotu, 12. listopada.

Spaladium Backstage svoja će vrata otvoriti u 20 sati, a početak nastupa Brkova se planira za 22 sata. 

Ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (Tisak Media u CCO, Dancing bear, caffe bar Plava kava...) i online na www.adriaticket.com po cijeni od 60 kn, za ograničen prvi kontingent ulaznica.

Vaša reakcija na temu