Spektakl na moru i impresivni prizori utrke jedrilica u Rogoznici

Spektakl na moru i impresivni prizori utrke jedrilica u Rogoznici

Velika poslovna regata, Frapa Business Cup održat će se i ove godine pod pokroviteljstvom Marine Frape Resort Rogoznica

U kontinuitetu održavani FBC 11 je godina okupljao veliki broj sudionika iz poslovnog svijeta, pa će tako i ove godine nastaviti tradiciju. Prošlogodišnja regata predstavljala je mnogo više od amaterskog sportskog natjecanja, pa je pored samog natjecateljskog dijela uključila i bogat popratni program u vidu predavanja, poslovnih druženja te opuštanja i dobre zabave. Na istom tragu osmišljen je i program ovogodišnjeg, ukupno 13. po redu Frapa Business Cup-a. Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate.

Borba na moru bit će uzbudljiva i za sudionike i za sve koji budu u mogućnosti vidjeti je s kopna. Za sada najavljenih 15 ekipa svoj će trofej zlatnog lava pokušati izboriti u jednoj od Dufour ili Bavaria jedrilica. 


Sportska elegancija, adrenalin i B2B 

Osim regatnog dijela koji će biti raspoređen na dva dana i prilike da se sve ekipe zabave ili iskuse nešto novo, FBC2019 donijet će i nekoliko zanimljivih radionica kao i B2B kutak. Sigurno je da će biti pregršt prilika za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. 

Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Ono što zasigurno znamo jest da će natjecatelji jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru. 


Ako ste se htjeli okušati u jedrenju i provesti nezaboravni team building još se stignete prijaviti. Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna, a više informacija možete saznati pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49751, "");
Pregledaj komentare