Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić SPEKTAKL NA STAROM PLACU Mišo Kovač planira koncert u lipnju!

SPEKTAKL NA STAROM PLACU Mišo Kovač planira koncert u lipnju!

Organizaciju je preuzeo bliski pjevačev prijatelj

Umjesto na Poljudu, Mišo Kovač planira održati veliki koncert na Starom placu. Legendarni Dalmatinac zapjevao bi tako na stadionu za kojeg su Splićani posebno emotivno vezani.

Datum koji se dogovara je 4. ili 5. lipnja, subota ili nedjelja. Spektakl organizira njegov prijatelj, a iako se prvotno planirao koncert na Poljudu uoči svetog Duje, došlo je do promjene 'u hodu'.

Kako doznajemo, još se s povjerenicom Mirnom Vežom trebaju sastati za odobrenje lokacije, s obzirom na to da Split trenutačno nema gradonačelnika.

Mišo Kovač se koncem prošle godine, podsjetimo, liječio od koronavirusa u splitskom KBC-u. Oporavljao se potom sa suprugom kod prijatelja u Strožancu gdje je prije hospitalizacije snimao i spotove za svoje evergrine.

Vaša reakcija na temu