Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPEKTAKL U SPALADIUM ARENI: U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za predstavu 'Majstori iluzije'

SPEKTAKL U SPALADIUM ARENI: U ponedjeljak počinje prodaja ulaznica za predstavu 'Majstori iluzije'

Pet iluzionista odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazati da ništa nije nemoguće

Majstori iluzije je jedinstvena predstava koja okuplja pet vrhunskih mađioničara, koji će vam noć u Spaladium Areni 24. studenog učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijom. Nećete vjerovati svojim očima što se događa, a njihove vještine odvest će vas u svijet neobjašnjivih pojave s primjesom natprirodnoga.

Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvoga slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?

Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazati da ništa nije nemoguće! Međutim, tajne njihovih vještina morat ćete sami otkriti jedno je sigurno uspješno kombiniraju komediju, napetost, iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cijelokupan show upotpunit će raskošna produkcija.

Ulaznice za ovu izvrsnu predstavu se mogu kupiti od ponedjeljka, 29. listopada, u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (Tisak centar Medija; dućan Deancing Bear, zatim Croatia Records…), a cijene idu od 90 do 160 kuna. Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3000 ulaznica, a Spaladium Arena će se pretvorit u amfiteatar. 

Vaša reakcija na temu