Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spektakl za Dan žena u AC Hotelu by Marriott Split: Evo što se sprema u najvišem hrvatskom neboderu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Spektakl za Dan žena u AC Hotelu by Marriott Split: Evo što se sprema u najvišem hrvatskom neboderu

Gastronomsko iskustvo koje ćete pamtiti

Bliži se Dan žena, a vi još ne znate gdje obilježiti taj važan dan? U AC Hotelu by Marriott Split sprema se fantastična ponuda koju će prije svega voljeti, naravno, žene ali i muškarci koji žele svojim suprugama i djevojkama pokloniti nezaboravan gastronomski užitak.

Naime, dva hotela iz Marriott International portfelja zajedno s vinarijom Volarević organiziraju zajedničku večeru. Tako će chef Goran Šikić iz AC Hotela by Marriott Split u suradnji s kolegom Aleksandrom Kerekešom iz The Isolano Autograph Collection hotela s otoka Cresa pripremiti poseban meni u restoranu Laureto. 

Goran Šikić

Aleksandar Kerekeš

Meni će biti razvrstan kroz šest sljedova, a svako će jelo biti upareno s pripadajućim vinom vinarije Volarević. Pritom će eminentni enolog dr. Josip Volarević održati i kratku stručnu prezentaciju svakog vina. Njegovo široko znanje i strast prema vinima i vinogradarstvu ovoj večeri dat će dodatnu dimenziju naglašavajući jedinstvenost vinskih sorti Jadrana. 

Josip Volarević

Na meniju od šest sljedova tako će se naći: amuse bouche, tartar od jadranskih škampi, rižoto od ježinca, poprženi file lubina, mousse od pistacija i petit fours.

- Htjeli smo za Dan žena kreirati posve novo iskustvo za sve goste, a pritom smo htjeli da se pripadnice nježnijeg spola uistinu osjećaju posebno. Zajednička suradnja dvaju hotela s Jadranske obale kroz dva renomirana chefa reflektirat će bogatstvo okusa morskih delicija i evocirati okuse od sjevernog Jadrana pa sve do krajnjeg juga. U tom smislu birali smo i vina koja se savršeno uparuju s navedenim jelima. To će biti istinski gurmanski doživljaj u otmjenoj atmosferi najvišeg hrvatskog nebodera u kojem gosti imaju mogućnosti iskusiti niz sadržaja. Od wellnessa i spa centra s kojeg se pruža pogled na čitav grad, preko teretane pa sve do ostakljenih soba s vrhunskim materijalima i mogućnostima - kazali su iz AC Hotela Split i The Isolana Autograph Collectiona Cres

Večera počinje u 19:00 sati, a organizatori s obzirom na cijeli program mole goste da dođu nekoliko minuta ranije. Cijena večere po osobi iznosi 55 eura, a dodatne informacije kao i rezervacije moguće je dobiti pozivom na broj: 098 297 765.


Vaša reakcija na temu