Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spektakularna večer pod šatorom u Kinoteka food and baru u čast velikog Federica Fellinija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Spektakularna večer pod šatorom u Kinoteka food and baru u čast velikog Federica Fellinija

Večera u pet sljedova ovog četvrtka u Kinoteka food and bar uz filmske projekcije Fellinijevih filmova, vina Colletti, klaunesu i light & DJ show!

Treća u nizu tematskih večeri restorana Kinoteka Food and bar slavi Federica FellinijaPod šatorskim platnom, uz filmske projekcije redatelja kaosa i groteske te klaunesu Circus Kolektiva, chef Jurica Jantolek nastavlja oduševljavati svojim majstorskim, posebno smišljenim menijem u pet sljedova, od kojih će svako pratiti jedno od vrhunskih etiketa vinarije Colletti (Kolarić), a osim vrhunske hrane, vina i fellinijevskog kaosa, DJ Renato Radić pobrinut će se da večer bude totalno drugačija od svih dosadašnjih.

- Ovo je večer za sve ljubitelja Fellinijevih filmova, a čak i ako niste pogledali koji, ali volite kaos, priču, smijeh, ljubitelji ste hrane, vina i cirkusa, ovo je večer kao stvorena za vas! - poručili su iz Kinoteke, a za sve upite i rezervacija treba nazvati 098 9877780.

- Vidimo se 16. ožujka u 20 sati - dodali su.

Vaša reakcija na temu